SIRKUSLIV

Sirkusliv227. mai 2006 hadde Teater Syklus premiere på barneforestillingen Sirkusliv. På oppdrag fra Teater Syklus har Helge André Holme skrevet et teaterstykke inspirert av Federico Fellinis film La Strada. Sirkusliv er en familieforestilling rettet mot barn i grunnskolealder. I Sirkusliv møter vi fattigjenta Charlie, som med sine klovnetalenter, assisterer artisten Sid i hans omreisende show som Verdens Sterkeste Mann. Hun oppdager raskt at den sjarmerende mannen som lokket henne utpå landeveien slett ikke er så snill som han utga seg for å være. På sin reise møter de balansekunstneren Val, og det brygger opp til et trekantdrama. Sirkusliv er en varm og humoristisk historie om drømmer, vennskap og livet som sirkusartist.

sirkusliv1


Regi

Frede Gulbransen, utdannet ved Statens Teaterskole i København, regierfaring fra bl.a. Teater Ibsen og Nasjonalteateret i Beijing. Regikonsulent: Moqi Simon Trolin, utdannet ved Statens Teaterskole i København, regierfaring fra bl.a. Teater Ibsen og diverse danske teatre.

Dramatiker
Helge Andrè Holme, har også skrevet Den svarte døra som ble satt opp på Det Norske Teatret under Dramatikkfestivalen våren 2006.

Kostymedesign
Janne Robberstad, kostymedesign for Haugesund Teater og Bømlo Musikallaug.

Plakatdesign
Anders Borchgrevink, grafisk designer utdannet fra Westerdals.

Skuespillere
Sid
– Tommy Henriksen, frilansskuespiller, jobberfaring fra Kenneth Deans kompani og diverse teaterkompanier.
Charlie – Elsa Aanensen, frilansskuespiller og produsent for Teater Syklus, jobberfaring fra Haugesund Teater, Oslo Nye og diverse teaterkompanier.
Val og Mor – Camilla Belsvik, frilansskuespiller og produsent for Teater Syklus, jobberfaring fra Haugesund Teater, DNS og diverse teaterkompanier.

Forestillingen er støttet av Fond for lyd og bilde, Fond for utøvende kunstnere, Frilansfondet og Sagene Kulturhus.

Sirkusliv80%