JULEKUPPET

Det er julaften og klokkene kimer. Den smårampete Bønna mangler både selskap og julestemning. Hun går nok en gaveløs julekveld i møte. Plutselig dukker den bøllete Bingo opp. Etter en bratt læringskurve på Bingos pøbelstige bestemmer Bønna seg for å gjøre årets julegavekupp. Hun vil rappe verdens flotteste julegave! Det er Madame G som bærer rundt på gaven. Madame G er god og mild og selve symbolet på den varme, stemningsfulle julen.

Men kuppet går ikke helt etter planene og Bønna ender opp med å feire julekvelden på en helt annen måte enn den hun hadde sett for seg.

Julekuppet er først og fremst en spenningsfylt, morsom og litt annerledes juleforestilling – en humoristisk krim for barn, fylt med musikk . Vi vil si noe om det som bør være viktig selv i julen – at man må forsøke å se personen som skjuler seg bak enhver maske – skurkemaske så vel som nissemaske. Julekuppet handler om nestekjærlighet og om vennskap, det å leve litt annerledes enn de fleste i samfunnet, alt pakket inn i musikalske innslag, humor og spenning.

Dette er en co-produksjon mellom Petra Produksjoner og Teater Syklus
Regi: Inger Gundersen
Medvirkende: Martha Kjørven og Camilla Belsvik.
Manus: Gundersen, Kjørven og Belsvik

Kontakt Teater Syklus for å bestille forestillingen.

Forestillingen har blitt spilt i førjulstiden hvert år siden 2013. Spillesteder:     Bærum Kulturhus, Asker Kulturhus, Akershus teater, Trikkehallen KjelsåsSagene samfunnshus, Brageteatret, Ås Kulturhus, Nedre Fossum Gård på Stovner, Kolben, Lier bibliotek, Deichman Bjerke, Deichman- Grünerløkka, –Bjørnholt,- Tøyen, Aktivitetshuset K1 på Tøyen, Midtbygda Bibliotek, Flesberg bibliotek og Sekkefabrikken.